shutterstock_210854356

Det är inte alltid man finner sig i positionen av att ha fler rum än man vet vad man ska göra av dem. Men när detta är fallet så står man inför en ganska svårt val, det finns så mycket man skulle kunna göra med vad är egentligen bäst?

Bäst är ju något individuellt, allt beror på vad det är man själv gillar att syssla med, men här kommer ett antal förslag man kan tänka på.

Kontor

De flesta sätter datorn i vardagsrummet eller sovrummet idag, men för många kan det vara skönt att ha en dedikerat kontor. Detta är speciellt fallet om man finner sig arbeta hemifrån allt emellanåt, då vet man att man har en plats man kan göra detta ostört.

Gästrum

Har man flyttat bort en bit från familjen kan de ju vara trevligt att ha ett rum över för dem när de kommer och hälsar på. Men det finns många andra tillfällen då ett gästrum kan komma till god användning.

Hemmagym

Det är inte alla som känner för att gå på gymmet, är man i dålig form kanske man bara inte känner för att försöka bättra sig runtikring vältränade människor. Ett praktiskt lösning är att helt enkelt göra sitt eget gym hemma.

Hobbyrum

Alla borde ha en hobby, men vissa behöver helt enkelt lite mer utrymme än andra. Behöver man lite golvyta, kanske ett arbetsbord eller utrymme att hänga upp ett och annat kan ett hobbyrum var en bra lösning.